ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال
ویزای طلایی پرتغال۱۳۹۸-۳-۱۵ ۱۹:۲۳:۴۷ +۰۰:۰۰
ویزای طلایی پرتغال

از سال ۲۰۱۲ که برنامه‌ی جامع ویزای سرمایه‌گذاری در اروپا رسماً آغاز شد، کشور پرتغال با ارائه‌ی روش‌هایی بسیار جذاب و البته انعطاف‌پذیر یکی از پیشگامان ارائه‌ی ویزای سرمایه‌گذاری در قاره‌ی سبز لقب گرفت. ویزای طلایی پرتغال که به آن Portugal Golden Visa نیز می‌گویند یکی از این مجموعه برنامه‌هاست که بر سرمایه‌گذاری در کشور پرتغال و به طور مشخص در بخش املاک متمرکز است. متقاضیان اخذ اقامت پرتغال می‌توانند با خرید ملک در این کشور به‌راحتی برای خود و خانواده کارت اقامت دریافت کرده و با گذشت چند سال اقامت دائم پرتغال و پاسپورت این کشور را دریافت کنند.

ویزای طلایی پرتغال چیست؟

ویزای طلایی پرتغال بی‌تردید بهترین برنامه‌ی اقامتی در اتحادیه اروپاست! برنامه‌ای که ارمغانی بیش از اقامت (Residency) خواهد داشت و در نهایت به حق شهروندی (Citizenship) و اخذ پنجمین پاسپورت قدرتمند جهان خواهد انجامید. همان‌طور که اشاره شد ویزای طلایی پرتغال در اصل بر سرمایه‌گذاری در کشور پرتغال متمرکز است. اما سرمایه‌گذاری در چه بخش‌هایی؟ به چه میزان؟ و تابع چه شرایطی؟

پاسخ این پرسش‌ها را در بخش شرایط اخذ ویزای طلایی پرتغال به تفصیل شرح خواهیم داد اما در این بخش تنها به ذکر این نکته اکتفا می‌کنیم که مهم‌ترین زیرمجموعه‌ی برنامه‌ی ویزای طلایی پرتغال، سرمایه‌گذاری در بخش املاک است. بدان معنا که متقاضیان مهاجرت به پرتغال و اخذ اقامت اروپا با خرید ملک موردتأیید برنامه‌ی Golden Visa خواهند توانست برای خود و تمامی افراد خانواده کارت اقامت دریافت کرده و بدون محدودیت در این کشور و دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا تردد نمایند.

به‌طور خلاصه، ویزای طلایی پرتغال میانبری جذاب برای اخذ اقامت اروپا و یکی از محبوب‌ترین و جذاب‌ترین برنامه‌های اقامتی فعلی اروپاست که نه به مدرک زبان نیاز دارد و نه به مدرک تحصیلی و نه به رزومه‌ی کاری. تنها باید از مجرایی صحیح و قانونی برای سرمایه‌گذاری در زیرمجموعه‌های پیش‌بینی‌شده در این برنامه اقدام کرد.

مشاوره‌ی رایگان اخذ اقامت پرتغال از طریق ویزای طلایی

شماره‌ی تماس: ۰۲۱۲۲۹۲۷۰۲۱

شرایط دریافت ویزای طلایی پرتغال

متقاضی مهاجرت به اروپا و اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه‌ی ویزای طلایی باید شرایطی حداقلی را برای درخواست مهاجرت داشته باشد. آن‌گونه که در بالا اشاره شد، برنامه‌ی Golden Visa پرتغال بسیار منعطف است و نیازی به شرایط دست‌وپا گیر، نظیر آنچه در سایر برنامه‌های اقامتی و مهاجرتی شاهد آن هستیم، ندارد. مهم‌ترین شرایط اخذ ویزای طلایی پرتغال عبارت‌اند از:

  • برنامه‌ی سرمایه‌گذاری در پرتغال باید حداقل ۵ ساله باشد؛
  • سرمایه (مبلغ) مدنظر برای سرمایه‌گذاری باید حتماً از خارج از پرتغال تأمین شود؛
  • متقاضی هیچ‌گونه سوءسابقه‌ی کیفری در کشور متبوع یا اتحادیه‌ی اروپا نداشته باشد (تخلفات ویزا و مهاجرت همچون ارائه‌ی مدارک جعلی به سفارت و قرار گرفتن در لیست سیاه سفارت‌های اروپایی نیز شامل این جرائم می‌شوند)؛
  • ورود به کشور پرتغال باید حتماً با ویزای معتبر توریستی (ویزای شنگن از سفارت پرتغال یا هر کشور دیگر حوزه‌ی شنگن) باشد.

باید به این نکته اشاره‌ کنیم که، برخلاف تصور برخی متقاضیان محترم و تبلیغات غلط برخی مؤسسات مهاجرتی، این تصور که ورود به پرتغال از هر روشی اگر با هدف سرمایه‌گذاری در این کشور باشد مشکلی در مسیر اخذ ویزای طلایی و اخذ اقامت این کشور ایجاد نمی‌کند کاملاً اشتباه است. ورود به پرتغال برای سرمایه‌گذاری در این کشور باید حتماً از طریق ویزای توریستی و با هماهنگی وکیلی باتجربه و مستقر در این کشور باشد تا درخواست مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری رسمیت پیدا کند.

زمینه‌های سرمایه‌گذاری مناسب برای درخواست ویزای طلایی

اما برای درخواست ویزای طلایی پرتغال چه میزان سرمایه لازم است و این سرمایه‌گذاری در چه بخش‌هایی مجاز است؟ هر شخص حقیقی باید برای درخواست اقامت کشور پرتغال از طریق ویزای طلایی حائز یکی از موارد زیر باشد:

     ۱) انتقال ۱ میلیون یورو به پرتغال؛

     ۲) ایجاد دست‌کم ۱۰ فرصت شغلی در پرتغال؛

     ۳) خرید ملک دلخواه به ارزش دست‌کم ۵۰۰ هزار یورو در هر یک از شهرهای پرتغال؛

     ۴) خرید ملک به ارزش دست‌کم ۳۵۰ هزار یورو در بافت فرسوده با قدمتی بیش از ۳۰ سال؛

     ۵) سرمایه‌گذاری دست‌کم ۳۵۰ هزار یورو در بخش تحقیقات علمی؛

     ۶) سرمایه‌گذاری دست‌کم ۲۵۰ هزار یورو در امور هنری، فرهنگی، و میراث فرهنگی پرتغال؛

     ۷) سرمایه‌گذاری دست‌کم ۵۰۰ هزار یورو در کسب‌وکارهای کوچک و متوسط در پرتغال.

مزایای اخذ ویزای طلایی پرتغال

ایده‌ی پشت برنامه‌ی ویزای طلایی پرتغال نخست جذب سرمایه‌ی خارجی و سپس تقویت اقتصاد این کشور است. این برنامه که «اجازه‌ی اقامت برای سرمایه‌گذاری» یا Residence Permit for Investment نیز نامیده می‌شود، یکی از بهترین روش‌ها برای اخذ اقامت و در نهایت شهروندی کشور پرتغال محسوب می‌شود. اما مزایای ویزای طلایی پرتغال به این موارد محدود نمی‌شوند:

  • امکان زندگی و اجازه‌ی کار در پرتغال در طول دوران اقامت موقت؛
  • سفر به تمامی کشورهای عضو پیمان شنگن بدون نیاز به ویزا؛
  • امکان اخذ اقامت برای تمامی اعضای خانواده؛
  • اخذ اقامت دائم پرتغال پس از ۵ سال؛
  • اخذ شهروندی و پاسپورت پرتغالی در سال ششم؛
  • مالیات بسیار اندک بر سرمایه‌گذاری؛
  • امکان تحصیل رایگان فرزندان در مدارس پرتغال؛
  • برخورداری از خدمات درمانی پرتغال.

به موارد بالا باید حداقل مدت‌زمان اقامت اجباری در پرتغال برای اخذ اقامت موقت نیز اضافه شود! متقاضیان ویزای طلایی پرتغال در سال نخست باید تنها ۷ روز در این کشور اقامت داشته باشند و در سال‌های بعدی تنها ۱۴ روز. این حداقل زمان اقامت اجباری در برنامه‌ی ویزای طلایی پرتغال این امکان را به متقاضی می‌دهد تا پیش از مهاجرت کامل بتواند بدون محدودیت در تعداد و مدت‌زمان به پرتغال وارد یا از آن خارج شود و به فراهم آوردن مقدمات مهاجرت خود و خانواده بپردازد.

مدت اعتبار ویزای طلایی پرتغال

مدت اعتبار ویزای طلایی پرتغال در ابتدا یک سال است که این مدت می‌تواند طی دو دوره‌ی ۲ ساله تا پنج سال افزایش یابد. به‌ بیان‌ دیگر، می‌توان گفت گلدن ویزای پرتغال درنهایت اعتباری ۵ ساله دارد که در ۳ مرحله تمدید می‌شود و در سال ششم متقاضی می‌تواند از طریق برنامه‌ی مهاجرت سرمایه‌گذاری برای شهروندی و دریافت پاسپورت کشور پرتغال اقدام نماید.

فرآیند اخذ ویزای طلایی پرتغال

مشکلی که بسیاری از هم‌وطنان ایرانی ما در فرآیند اخذ ویزای طلایی پرتغال یا دیگر پرونده‌های مهاجرتی با آن مواجه می‌شوند اقدام از طریق کارگزاران نامناسبی‌ست که نه‌تنها پرونده را به نتیجه‌ی مدنظر نمی‌رسانند بلکه هزینه‌های بسیاری را به متقاضیان تحمیل می‌کنند. عمده‌ی این مشکلات از عدم اشراف این کارگزاران به قوانین مهاجرتی یا ناتوانی آنها در پیگیری پرونده ناشی می‌شود.

مؤسسه‌ی حقوقی و مهاجرتی آلمیدا، دیاش، و همکاران با بیش از یک دهه سابقه‌ی درخشان در امور مهاجرتی و اقامتی و با بهره‌مندی از وکلای مجرب و کارشناسان باتجربه‌ی مستقر در لیسبون افتخار دارد با نرخ موفقیت بالا در به نتیجه رساندن پرونده‌های اقامتی و مهاجرتی در خدمت هم‌وطنان ایرانی برای اخذ ویزای طلایی پرتغال باشد.

فرآیند دریافت ویزای طلایی در مؤسسه‌ی حقوقی آلمیدا، دیاش، و همکاران با افتتاح حساب بانکی در این کشور آغاز و با دریافت ویزای شنگن از سفارت پرتغال ادامه می‌یابد. پس از ورود به پرتغال، کارشناسان ما با مشاوره برای خرید ملک مناسب در هر یک از شهرهای پرتغال در کنار شما خواهند بود و در نهایت تا پایان مراحل اداری و قانونی و اخذ اقامت موقت شما را یاری خواهند کرد.

فرآیند و مراحل اخذ ویزای طلایی پرتغال به شرح زیر است:

  • افتتاح حساب در بانک تجاری پرتغال؛
  • تکمیل فرم آنلاین درخواست ویزا؛
  • تکمیل و ارائه‌ی مدارک؛
  • ورود به پرتغال و خرید ملک؛
  • مراجعه به اداره‌ی مهاجرت پرتغال (SEF) برای انجام مصاحبه و تحویل مدارک.

مشاوره‌ی رایگان اخذ اقامت پرتغال از طریق ویزای طلایی

شماره تماس: ۰۲۱۲۲۹۲۷۰۲۱

مدارک موردنیاز برای ویزای طلایی پرتغال

پیش از اقدام برای گلدن ویزا هر متقاضی باید طبق چک‌لیست‌های موجود مدارک لازم برای ویزای طلایی پرتغال را تهیه، ترجمه، و در سفارت پرتغال تأیید نماید. باید علاوه بر مدارک هویتی همچون پاسپورت و عکس بیومتریک، مدارک مالی و مالیاتی هر متقاضی (تنها فرد اصلی خانواده) تهیه و در پرونده قرار گیرند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای طلایی پرتغال عبارت‌اند از:

  • پاسپورت معتبر با اعتبار بیش از ۶ ماه؛
  • اصل و تصویر برابر اصل کارت ملی و شناسنامه‌ی متقاضی؛
  • دو قطعه عکس بیومتریک؛
  • فرم درخواست آنلاین؛
  • مدارک مالی که بیانگر تمکن مالی مناسب متقاضی باشد؛
  • مدارک دال بر سرمایه‌گذاری؛
  • اظهارنامه‌ی مالیاتی؛
  • شماره‌ی مالی پرتغال؛
  • رزرو بلیط رفت‌ و برگشت و واچر هتل در پرتغال و بیمه‌ی مسافرتی؛
  • گواهی سوءپیشینه که اعتباری ۹۰ روزه داشته باشد؛
  • رسید پرداخت هزینه‌های اولیه درخواست ویزا.

شماره‌ی مالی پرتغال که به آن شماره‌ی شناسایی مالیاتی (Taxpayer Identification Number) نیز می‌گویند نخستین گام برای هرگونه اقدام سرمایه‌گذاری حتی افتتاح حساب بانکی در این کشور خواهد بود. این شماره که توسط اداره‌ی مالیات پرتغال صادر می‌شود توسط مؤسسه‌ی حقوقی آلمیدا، دیاش، و همکاران به‌راحتی برای متقاضیان ویزای طلایی پرتغال قابل‌دسترسی است.

مدت‌زمان لازم برای اخذ ویزای طلایی

اینکه اقدام برای اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه‌ی ویزای طلایی چه مدت به طول خواهد انجامید، پرسشی است که بسیاری از متقاضیان در ذهن دارند؛ پاسخی دقیق و قطعی نمی‌توان به این پرسش داد. تنها می‌توان این زمان را با فراهم آوردن مقدمات مناسب تا حد ممکن کوتاه کرد. می‌توان با دریافت مشاوره‌ی درست، تکمیل مدارک لازم، و انتخاب مسیر صحیح مدت‌زمان لازم برای اخذ ویزای طلایی را به حداقل رساند.

بر اساس تجربه‌ی کارشناسان امور مهاجرت و اقامت در مؤسسه‌ی حقوقی آلمیدا، دیاش، و همکاران، خرید ملک و انتقال سند در برنامه‌ی ویزای طلایی ۱ تا ۳ ماه طول خواهد کشید؛ مسلماً متقاضیانی که پیش از اقدام و ارسال درخواست از طریق مشاوره‌ی صحیح و تحقیق مناسب، برای مثال شهر و محله و حتی ملک موردنظر خود را انتخاب کرده باشند، و از طریق کارگزاری مناسب برای انجام امور اداری و قانونی در کشور پرتغال اقدام نمایند، این بازه‌ی ۱ تا ۳ ماهه را به حداقل کاهش می‌دهند.

از سوی دیگر، پر کردن فرم درخواست و انجام سایر مراحل قانونی در پرتغال برای اخذ اقامت از طریق برنامه‌ی ‌ویزای طلایی نیز نهایتاً ۲ تا ۳ ماه زمان نیاز دارد.

بازهم تأکید می‌کنیم پیش از اقدام برای درخواست گلدن ویزا با مشاوره و تحقیق مناسب مدت‌زمان لازم برای اخذ ویزای طلایی پرتغال را تا جای ممکن کوتاه کنید.

مشاوره‌ی رایگان اخذ اقامت پرتغال از طریق ویزای طلایی

شماره تماس: ۰۲۱۲۲۹۲۷۰۲۱