ویزای D7 ویژه صاحبان املاک

ویزای D7 ویژه صاحبان املاک
ویزای D7 ویژه صاحبان املاک۱۳۹۸-۳-۱۸ ۱۰:۵۸:۳۱ +۰۰:۰۰
ویزای D7 ویژه صاحبان املاک

افرادی که حقوق بازنشستگی دریافت کرده یا از اجاره‌ی املاک خود در ایران درآمد دارند می‌توانند در صورت اثبات توانایی مالی برای گذران زندگی خود و خانواده‌شان در پرتغال به مدت دست‌کم ۱۲ ماه از این کشور درخواست اجازه‌ی اقامت داشته باشند. اگرچه اجباری برای سپرده‌گذاری این تمکن مالی در بانک‌های پرتغال وجود ندارد، پیشنهاد ما این است که، برای تضمین دسترسی سریع به این مبالغ و اثبات توانایی مالی برای گذران زندگی به مسئولان مهاجرتی پرتغال، این مبالغ در یکی از بانک‌های پرتغال سپرده‌گذاری شوند.

ویزای D7 پرتغال یا ویزای ویژه‌ی صاحبان املاک چیست؟

هزینه‌های پایین زندگی در پرتغال در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی، برنامه‌های حمایتی دولت، آب‌وهوای متعادل، بیمه‌ی خدمات درمانی، و در یک کلام استاندارد بالای زندگی سبب شده است پرتغال به یکی از محبوب‌ترین کشورهای جهان برای زندگی به‌ویژه برای دوران بازنشستگی تبدیل شود.

یکی از برنامه‌های خاص مهاجرتی کشور پرتغال ویزای D7 موسوم به ویزای صاحبان املاک است که به مالکانی با منابع مشخصی از درآمد ثابت و تمکن مالی مناسب این امکان را می‌دهد تا برای خود و اعضای خانواده اقامت دائم پرتغال را دریافت کنند. مدارک تأمین معاش به منظور اقامت در پرتغال معادل حداقل حقوق در آن کشور، یعنی ۶۰۰ یورو در ماه، است. در صورتی که همسر همراه متقاضی اصلی باشد، نصف حداقل حقوق، یعنی ۳۰۰ یورو، به این مبلغ اضافه می‌شود. مدارک تأمین معاش به منظور اقامت در پرتغال برای فرزندان زیر ۱۸ سال نیز برابر با ۳۰ درصد حداقل حقوق، یعنی ۱۸۰ یورو، است.

بر اساس ماده‌ی ۵۸ قانون شماره‌ ۲۰۰۷/۲۳ پرتغال مصوب ۵ نوامبر ۲۰۰۷، اتباع کشورهای غیرعضو اتحادیه‌ی اروپا می‌توانند از طریق ویزای تمکن مالی (ویزای D7 پرتغال ویژه‌ی بازنشستگان و صاحبان املاک) برای اقامت دائم این کشور اقدام نمایند. مهم‌ترین نکته یا شرط برای درخواست ویزای D7 پرتغال این است که متقاضی بتواند ثابت کند از محل درآمدی پایدار توانایی تأمین هزینه‌ی زندگی در پرتغال را دارد. خواه این درآمد از محل حقوق ثابت بازنشستگی باشد و خواه از طریق اجاره‌بهای املاک یا سایر سرمایه‌ها. بر اساس قوانین، حقوق ثابت ماهانه یا اجاره‌بهای ملک بدون نیاز به کار کردن باید بتواند پاسخگوی هزینه‌های زندگی در کشور پرتغال باشد.

شرایط مهاجرت به پرتغال از طریق ویزای D7

همانطور که اشاره شد مهم‌ترین شرط برای درخواست ویزای D7 پرتغال تمکن مالی متقاضی برای تأمین هزینه‌های زندگی در پرتغال است. به این ترتیب که هر خانواده باید بتوانند به ترتیب مبالغ زیر را جهت زندگی در پرتغال تامین کنند:

  • نفر اول خانواده‌ی درخواست کننده: ۶۰۰ یورو در ماه معادل ۷۲۰۰ یورو در سال؛
  • وابسته‌ی بزرگسال (همسر): ۳۰۰ یورو در ماه معادل ۳۶۰۰ یورو در سال؛
  • فرزندان زیر ۱۸ سال برای هر نفر: ۱۸۰ یورو در ماه معادل ۲۱۶۰ یورو در سال.

فرد تامین‌کننده‌ی هزینه‌ها باید بتواند از طریق درآمدی مستمر و ثابت و البته قابل‌انتقال به پرتغال، بدون نیاز به کار در این کشور از پس مخارج زندگی خود و خانواده در پرتغال برآید. این موضوع مهم‌ترین نکته در اخذ ویزای D7 پرتغال است.

شرط دیگر اخذ اقامت دائم پرتغال از طریق ویزای D7 این است که متقاضی نباید بیش از ۴ ماه متناوب یا ۸ ماه متوالی خارج از خاک پرتغال بماند. به بیان دیگر، دارندگان ویزای D7 پرتغال به منظور تمدید ویزای خود و اخذ اقامت دائم این کشور باید دست کم ۶ ماه در سال در پرتغال زندگی کنند.

نکته‌ی دیگر در خصوص ویزای D7 پرتغال این است که این ویزا همچون ویزای D2 باید توسط سفارت این کشور در خارج از خاک پرتغال صادر شود و امکان اقدام برای ویزای D7 از داخل خاک پرتغال و با ویزای کوتاه‌مدت توریستی وجود ندارد.

اخذ مشاوره‌ی رایگان جهت دریافت ویزای اقامتی D7 پرتغال

شماره‌ی تماس: ۰۲۱۲۲۹۲۷۰۲۱

مزایای ویزای D7 پرتغال

ویزای D7 پرتغال را می‌توان روشی هوشمندانه برای اخذ اقامت دائم کشور پرتغال تلقی کرد؛ بدان معنی که با استفاده‌ی ابزاری از این ویزا می‌توان در ابتدا به مدت ۴ ماه وارد پرتغال شد و در این مدت تقاضای اقامت دائم کرد. البته اقامت پرتغال در ابتدا به‌صورت موقت و برای یک سال صادر می‌شود اما این اقامت برای دو دوره‌ی ۲ ساله قابل تمدید است و پس از آن دارنده‌ی ویزای D7 پرتغال می‌تواند برای اقامت دائم و اخذ پاسپورت پرتغالی اقدام نماید.

مهمترین مزایای ویزای D7 پرتغال، ویژه‌ی صاحبان املاک، عبارتند از:

  • امکان اخذ اقامت دائم پرتغال پس از ۵ سال؛
  • امکان اخذ اقامت پرتغال برای اعضای خانواده از طریق Family Reunification؛
  • حق تحصیل فرزندان در مدارس پرتغال؛
  • شرکت در دوره‌های آموزشی و حرفه‌ای در پرتغال؛
  • برخورداری از بیمه‌ی جامع سلامت؛
  • برخورداری از حقوق کامل قضایی؛
  • عدم نیاز به بلوکه کردن مبلغ سالانه‌ی موردنیاز ویزای D7 در بانک‌های پرتغال.

مراحل اخذ ویزای D7 پرتغال

روند اخذ ویزای D7 پرتغال، ویژه‌ی صاحبان املاک، در ایران و پس از عقد قرارداد با مؤسسه‌ی حقوقی آلمیدا، دیاش، و همکاران آغاز می‌شود. کارشناسان اجرایی ما در تمامی مراحل اخذ ویزای D7 پرتغال با شما همراه خواهند بود تا روند اخذ اقامت پرتغال برای متقاضیان و خانواده‌های محترم آنها در کمترین زمان ممکن به سرانجام برسد.

  • عقد قرارداد با مؤسسه‌ی حقوقی آلمیدا، دیاش، و همکاران؛
  • تکمیل مدارک؛
  • ترجمه رسمی مدارک در تهران؛
  • دریافت شماره‌ی شناسایی مالیاتی (NIF)؛
  • افتتاح حساب بانکی در پرتغال؛
  • درخواست وقت سفارت پرتغال؛
  • حضور در سفارت و تأیید مدارک؛
  • تعیین وکیل برای امور مالیاتی برای سال اول؛
  • درخواست ویزای شنگن برای ورود به پرتغال؛
  • پیگیری مراحل قانونی بعدی در پرتغال؛

متقاضیان اخذ اقامت پرتغال به محض ورود به پرتغال می‌بایست از Serviço de Estrangeiros e Fronteiras یا همان اداره‌‌ی مهاجرت پرتغال (SEF) درخواست اجازه‌ی اقامت کنند.

اخذ مشاوره‌ی رایگان جهت دریافت ویزای اقامتی D7 پرتغال

شماره‌ی تماس: ۰۲۱۲۲۹۲۷۰۲۱

مدارک موردنیاز برای ویزای D7 پرتغال

مدارک در واقع اسنادی هستند که به جای شما در سفارت و اداره‌ی مهاجرت پرتغال سخن خواهند گفت. بنابراین کوچکترین ابهام یا تناقض در مدارک یا تکمیل فرم‌های مربوطه به سادگی موجب رد درخواست ویزای D7 شما خواهد شد. بنابراین حتماَ پیش از تهیه و تکمیل مدارک فهرست‌شده در ادامه با مشاورانی باتجربه در این زمینه مشورت کنید.

  • فرم درخواست ویزای شنگن بلندمدت پرتغال؛
  • گذرنامه‌ی معتبر با دست‌کم ۶ ماه اعتبار و تصویر کلیه‌ی ویزاهای دریافت‌شده‌ی قبلی؛
  • اصل و ترجمه‌‌ی رسمی شناسنامه و کارت ملی؛
  • دو قطعه عکس بیومتریک؛
  • گواهی عدم سوءپیشینه (حداکثر برای ۹۰ روز معتبر است)؛
  • وکالت‌نامه‌ی درخواست بررسی گواهی عدم سوءپیشینه توسط SEF؛
  • مدارک اقامت در پرتغال که در مرحله‌ی اول می‌تواند شامل رزرو هتل یا دعوت‌نامه از شخص یا اشخاص مقیم پرتغال باشد که محل اقامت متقاضی را تضمین کنند؛
  • اظهارنامه‌‌ی شخصی مبنی بر مدت و محل اقامت؛
  • اظهارنامه‌‌ی شخصی مبنی بر اطلاع از ممنوعیت ورود به پرتغال بدون ویزا؛
  • مدارک نشان‌دهنده‌‌ی منابع مالی (مثلاً تمکن و ریزحساب بانکی)؛
  • مدارک نشان‌دهنده‌ی صلاحیت درخواست اقامت پرتغال بر مبنای یکی از دلایل زیر:
    • مستمری‌بگیران: مدارک بازنشستگی و فیش‌های حقوقی؛
    • صاحبان املاک: مدارک ملکی و درآمد از اجاره‌ی املاک.

مدت‌زمان صدور ویزای D7 پرتغال

به‌طور کلی مدت‌زمان لازم جهت صدور ویزای D7 پرتغال، ویژه‌ی صاحبان املاک، حداکثر ۶۰ روز کاری است. پس از ارائه‌ی تمامی مدارک فوق، سفارت ۳۰ تا ۶۰ روز زمان دارد تا درباره‌ی پرونده تصمیم‌گیری کند.

همانطور که اشاره شد، افسر ویزا در سفارت پرتغال در تهران مرجع نهایی تصمیم‌گیری درخصوص نتیجه‌ی درخواست ویزای D7 پرتغال، ویژه‌ی صاحبان املاک، خواهد بود. البته آفیسر پرونده پیش از اعلام نظر در خصوص پرونده موظف است از سازمان مهاجرت پرتغال استعلام بگیرد. این سازمان موظف است ظرف مدت حداکثر ۲۰ روز نتیجه‌ی استعلام را به سفارت مذبور اعلام نماید.

اخذ مشاوره‌ی رایگان جهت دریافت ویزای اقامتی D7 پرتغال

شماره‌ی تماس: ۰۲۱۲۲۹۲۷۰۲۱